© Celia

Café Celia opent haar deuren

Dit spiksplinternieuwe co-working café is het kleine zusje van restaurant Celia, met dezelfde typisch Californische sfeer: inspirerend en ongedwongen.

In balans

Een nieuwe aanwinst in Amsterdam: Café Celia. waar iedereen mét (en zonder!) laptop aan mag schuiven. De tijd dat ‘work hard, play hard’ een relevant motto was, is voorbij. De werkende generatie van nu lijkt te streven naar een gebalanceerd leven, waarbij innerlijke rust en mentale gezondheid voorop staat. Café Celia speelt hier met haar looks en offerings overtuigend op in.

© Ashkan Mortezapour

Goede koffie, energizing juices en nourishing bagels

Voor het menu werkt Café Celia met diverse lokale, bewuste merken. Een goede werkplek vraagt om de beste koffie en dus zijn de handen ineen geslagen met Uncommon Coffee; het kwalitatieve koffiemerk dat langzaam maar heel zeker terrein wint in de hoofdstad. Met de komst van Juice Brothers is Kimpton De Witt het eerste hotel waar de koudgeperste sappen en shots beschikbaar zijn. Cordials zijn van Marie-Stella-Maris en de thee die geschonken wordt, bestaat uit losse theebladeren van Senza Tea. Op het menu van Café Celia vind je diverse homemade pastries, waarbij de vegan cinnamon bun met glazuur van tonkabonen een speciale vermelding verdient. Ook het drietal bagels en de diverse frisse salades zijn smaakvol én voedend.

© Celia
© Celia

Lichtblauw terrazzo en walnoothout

Het interieur van Café Celia werd verzorgd door de award-winning designer Jacu Strauss, eerder bekend van Pulitzer Amsterdam. De communal table met lichtblauw terrazzo vormt samen met de eikenhouten details en walnoothouten stoelen en tafels een speels en toch rustgevend ensemble. De lampen van Louis Poulsen en het vele groen in de ruimte maken het concept compleet.

Van de creative workforce uit de stad en omstreken tot de hotelgast, Café Celia – gelegen in het Kimpton de Witte hotel in het bruisende hart van Amsterdam – is dé nieuwe hideaway voor een dagelijkse dosis inspiratie tijdens het (flex)werken of om in alle rust op te laden: je laptop en jezelf. Reserveren is niet nodig.