Montana Kids
© Montana

Montana Kids: Een nieuwe speelse, fantasierijke collectie

De lancering van Montana Kids introduceert een wereld aan meubels voor de kleinste leden van het gezin!

Een uitnodiging om te spelen

In samenwerking met de Deense ontwerpstudio Hvass&Hannibal heeft Montana een visueel universum op kinderniveau gecreëerd. De nieuwe collectie Montana Kids nodigt uit tot fantasierijk spel en creativiteit. Met de lancering van Montana Kids worden de Monterey Kids-tafel, de Kevi Kids-bureaustoel en de Mini Play-kist gepresenteerd, in bekende vormen en met een fantastisch, speels kleurenpalet.

Het uitgangspunt voor de nieuwe collectie was dat kinderen hun creativiteit moeten kunnen ontplooien. De nieuwe Kevi Kids-bureaustoel laat ruimte om te bewegen achter het bureau, en de hoogte is makkelijk aan te passen zodat de stoel meegroeit met het kind.

Montana Kids
© Montana
Montana Kids
© Montana

Hvass&Hannibal spelen met schaal en fantasie

Het visuele universum van de Montana Kids-collectie komt uit de koker van de Deense ontwerpstudio Hvass&Hannibal. Het duo ontwikkelde het concept als een spel met schaal en fantasie, waarbij de open Mini-modules worden gebruikt als voorstellingen van ruimtes die zijn ingericht met uitgesproken, architectonische elementen.

Hvass&Hannibal is in 2006 opgericht door Nan Na Hvass en Sofie Hannibal, die toen nog design studeerden aan de Royal Danish Academy. Het talentvolle tweetal houdt zich onder meer bezig met grafisch ontwerp en met interieur en ontving al diverse prijzen voor hun indrukwekkende werk.

Ontdek hier de nieuwe Montana Kids-collectie.