Tijdelijke samenwerking Vitra Circle Raawii keramiek
© Vitra

Vitra gaat nieuwe samenwerking aan met Deens designmerk 'raawii'

Voor het eerst biedt Vitra een platform aan een gelijkgezind merk om zijn producten met kleine imperfecties in de Circle Stores te presenteren en te verkopen.

"Strøm" en "Omar"

Een gebruikt meubel of accessoire nieuw leven inblazen: dat is het idee achter de Vitra Circle Stores. Want de weg naar een circulaire economie gaat niet alleen over het gebruik van milieuvriendelijke materialen, het bereiken van de hoogst mogelijke graad van recycling of productie met hernieuwbare energiebronnen. Een van de aspecten van de circulaire economie is om de levenscyclus van producten zo lang mogelijk te maken. Door de raawii producten met kleine imperfecties in de Vitra Circle winkel te presenteren, draagt Vitra hier graag een steentje aan bij.

Ontdek nu de collecties handgemaakte keramiek "Strøm" en "Omar" van het Deense designmerk raawii. Dit tijdelijk raawii-aanbod is enkel in de winkel beschikbaar.

Tijdelijke samenwerking Vitra Circle Raawii keramiek
© Vitra

Design met attitude

Raawii werd in 2017 opgericht door Bo Raahauge en Nicholai Wiig-Hansen. De twee medeoprichters omschrijven het bedrijf als een dynamisch levensontwerp. Ze delen een diepe passie voor het creëren en hun denkwijze en werk worden geleid door drie kerndoelen: het creëren van goed geproportioneerde producten, produceren met respect voor mens en samenleving en het bieden van optimale omstandigheden voor ontwerpers.

'We werken graag samen met gelijkgestemde geesten, mensen met passie voor hun werk. Ons doel is om kwaliteit te faciliteren. Daarom staat onze deur altijd open, ook omdat het voor ons belangrijk is om de nieuwsgierigheid levend te houden; de nieuwsgierigheid om nieuwe mensen te ontmoeten, interactie aan te gaan en samen iets nieuws te creëren. Wij zijn een ontwerpbureau dat prachtige artefacten in de wereld wil brengen - groot design. We streven ernaar om significant design te creëren in samenwerking met geweldige creatieven over de hele wereld.'

Het design- en passiegedreven bedrijf is gevestigd in Kopenhagen.

Tijdelijke samenwerking Vitra Circle Raawii keramiek
© Vitra
Tijdelijke samenwerking Vitra Circle Raawii keramiek
© Vitra