Unieke zomerhuizen die opgaan in de natuur

Neem een ​​kijkje in 10 prachtige, bijna gecamoufleerde huizen die één en al natuur uitstralen.

© Birgitta Wolfgang Drejer

Stijlvol zomerhuis

Het idee achter het zomerhuis in Noord-Jutland was om het zowel binnen als buiten te laten opgaan in de natuur. De ceder gevel is grijs gepatineerd en imiteert de kleur van zand. Het gras op het dak helpt het huis samen te smelten met de kleuren van de omringende grassen en strandstruiken.

We zouden hier de hele zomer kunnen doorbrengen!

© Birgitta Wolfgang Bjørnvad

Uniek uitzicht op het meer

Een prachtig zomerhuis op Seeland, volledig geïsoleerd van de buitenwereld en met een idyllisch uitzicht over het Buremeer. Met zijn sedum dak en donkere houten gevelbekleding gaat het huis op in de omliggende natuur. Stel je voor dat je elke dag wakker wordt met dat uitzicht - wauw!

© Peter Kragballe

In het midden van de natuur

Dit zomerhuis staat letterlijk midden in de natuur. Door de grote schuifdeuren ervaar je de natuur op zijn best met een prachtig uitzicht op het bos en de omgeving.

© Birgitta Wolfgang Bjørnvad

Een designjuweel midden in de wilde natuur

In een strandlandschap ligt dit zomerhuis met uitzicht op zee en heide. Met gras op de grond en op het dak gaat het huis harmonieus op in de natuur.

© Peter Kragballe

Een natuurlijk avontuur

Het zomerhuis staat midden in de natuur, waar de grote bomen, gras en heide de agenda bepalen. Er zijn diepe doorkijkjes en kleine hoekjes en gaatjes, waar je ook bent je voelt je een onderdeel van het bos.

© Andreas Mikkel Hansen

Verborgen in de duinen

Hier zie je een zomerhuis dat bijna verscholen ligt in de duinen en met uitzicht op de Noordzee.

Het huis heeft praktische terrassen, die zich rondom het huis bevinden. Het is een bijzondere en handige oplossing, omdat het zo altijd de mogelijkheid biedt om beschutting of zon te vinden.

© Kristian Septimius Krogh

De natuur centraal

Dit luxe zomerhuis is gelegen aan een groot, groen grasveld met prachtig uitzicht over het water.
Het platte sedumdak absorbeert warmte en gaat tegelijkertijd op in de prachtige Deense natuur.

© Ida Schmidt

Ongerept in Noord-Jutland

De eigenaar van dit zomerhuis is gefascineerd door de natuur van Noord-Jutland en zijn zomerhuis heeft een weids uitzicht op zee, lucht en moerasgebied.

Het huis, dat net ten zuiden van Skagen ligt, dateert uit de jaren 1970, wat betekende dat alle huizen houten longhouses moesten zijn en het houtwerk een aardse tint moest hebben. Daarnaast moesten de woningen op het dak worden afgedekt met graszoden.

© Birgitta Wolfgang Bjørnvad

Aan de rand van Denemarken

Helemaal op de buitenste klif van de Noordzee staat dit unieke zomerhuis. Met zijn rustieke, zilvergrijze houten gevel wordt het huis op een elegante een met de omringende natuur.

© Ida Schmidt

Goed verborgen in het mos

In de buurt van Råbjerg Mile staat een zomerhuis, goed verborgen onder een dak van mos. Het dak van het huis is bedekt met mos-sedum, waardoor het van kleur en uiterlijk verandert naargelang het seizoen en het weer.

Bijzonder aan het huis zijn de kleine nissen en terrassen die knusse buitenruimtes vormen waar je in alle rust kunt genieten van de omgeving.