quooker front kraan
© Quooker

Een nieuw ontwerp van Quooker: de Quooker Front

De Quooker Front heeft een nieuwe hendel vooraan de kraan, handig en ergonomisch.

Nieuw ontwerp

Quooker is een begrip in de keuken. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over heel de wereld. Naast de ontwikkeling van nieuwe kleuren introduceert Quooker nu een ander type kraan: de Front.

Het loepzuivere design springt meteen in het oog. Een strakke buisvorm. Clean, minimalistisch, sophisticated en tegelijkertijd uitgesproken. Anders dan bij andere Quooker-kranen, zit de hendel voor warm en koud water bovenop. De nieuwe hendel is ergonomisch handig doordat hiij vooraan de kraan zit. Perfect voor dagelijks gebruik dus en door het mooie ontwerp een prachtige toevoeging in de keuken.

Twee finishes

De kraan geeft 100°C kokend, gekoeld en bruisend water en heeft een vernieuwde bediening voor warm en koud water aan de voorkant van de uitloop. De nieuwe hendel is ergonomisch handig, vooraan de kraan, dicht bij de uitloop. Net als bij andere Quooker-kranen druk je de kartelknop twee keer in en draai je tegen de klok in voor kokend water. Front is verkrijgbaar in twee finishes, roestvrij staal en zwart, en is met elk reservoir te combineren.

Duurzaamheid

Om klimaatverandering tegen te gaan, moeten we allemaal een stapje terug doen. Minder consumeren, bewuste keuzes maken. En hoewel het misschien luxe voelt om kokend, koel bruisend of gefilterd water uit de kraan te tappen, is een Quooker júist een verstandige aanschaf. Want met een Quooker in de keuken, bespaar je water en energie.

Lees meer hierover op de website van Quooker waar je naast de nieuwe Front ook de overige modellen en kleuren vindt.