© Anders Schønnemann Diner Makkelijke uiensoep met gegratineerde kaas op roggebrood We serveren Frans bistro-gerecht op zijn best. Dat betekent goedkoop, makkelijk en erg lekker. Door Maria Meldgaard — 01. september 2023 Dagelijks eten Uiensoep met gegratineerde kaas op roggebrood Sluit het venster niet Ingrediënten - 2 personen + 4 stuks middelgrote uien olie of boter ½ liter water ½ stuks laurierblad 1 takjes tijm 1 blokjes rundvleesbouillion ½ tl appelciderazijn ½ tl suiker zout en peper 4 plakj goed roggebrood boter voor op brood 75 g geraspte kaas Zo ga je te werk Verwarm de oven voor op 225° C. Snijd de uien in plakjes en bak ze in olie of boter zonder te kleuren. Voeg water en de andere ingrediënten toe en laat 15 minuten sudderen. Leg de sneetjes roggebrood op een met bakpapier beklede bakplaat. Beboter het brood en bestrooi met kaas. Plaats in de oven voor 6-7 min. Haal eruit als de kaas goudkleurig en fijn is. Serveer de warme soep met het warme kaasbrood. Verwante artikelen Huizen 44 Botergele tegels Huizen Om het lange, smalle perceel optimaal te benutten, kijk je dwars door meerdere kamers naar zee Keuken Timmerman bouwt keuken voor zijn familie van 5 in appartement van 75 m2 Appartementen Zo toverde de stylist haar studentenappartement om tot een gezinsappartement Huizen Iedereen die Susanne en Kristian bezoekt, heeft een uitgesproken mening over de unieke open haard - ze vinden hem geweldig of vreselijk Design Deense koningin Margrethe ontwerpt speciale jubileumbeker voor Royal Copenhagen
Huizen Om het lange, smalle perceel optimaal te benutten, kijk je dwars door meerdere kamers naar zee
Huizen Iedereen die Susanne en Kristian bezoekt, heeft een uitgesproken mening over de unieke open haard - ze vinden hem geweldig of vreselijk