© Claus Troelsgaard

Gold Rush: De moderne cocktail die smaakt als een klassieker

Mix het drankje van tevoren, dan is het klaar als je gasten arriveren.

© Claus Troelsgaard

Gold Rush

Sluit het venster niet

Ingrediënten

2 pers.

Je hebt het volgende nodig:

  • 60 ml Michter’s bourbon
  • 20 ml citroensap, versgeperst
  • 15 ml honingstroop (3 delen honing op 1 deel water)
  • IJsklontjes
  • Citroenschil

Bereidingswijze:

  1. Doe alle ingrediënten, behalve het ijs, in een shaker.
  1. Krachtig shaken.
  1. Serveer met veel ijs.
  1. Garneer je Gold Rush met een klein stukje citroenschil voor het aroma.

To go:

  1. Als je het drankje meeneemt voor een picknick, bewaar de ingrediënten dan gekoeld in een fles die niet helemaal vol zit, zodat je het vlak voor het serveren kunt shaken.

Lees ook: