© Foto: Tia Borgsmidt, Recepten & styling: Lone Kjær

Crostini met citroenricotta, komkommer en radijs

Knapperig brood met beleg dat de eetlust opwekt is een perfect hapje vooraf.

Crostini met citroenricotta, komkommer en radijs 4 personen

  • 8 sneden stokbrood
  • 125-250 g ricotta
  • Rasp van 1 biologische citroen
  • Zoutvlokken en peper
  • 1⁄2 komkommer
  • 1 bosje radijsjes
  • Peper

© Foto: Tia Borgsmidt, Recepten & styling: Lone Kjær

Het knapperige brood wordt belegd met ricotta en de eerste radijsjes. Serveerschaal van Arket.

Hier is hoe je het doet:
  • Rooster het brood aan weerszijden.
  • Roer de citroenrasp door de ricotta en breng op smaak met zout en peper.
  • Schaaf de komkommer in heel dunne plakjes, snijd de radijsjes in plakjes.
  • Serveren:
  • Besmeer het brood met de ricotta, en leg er plakjes komkommer en radijs op. Maal er wat peper over.
  • Lees ook: