© Foto: Tia Borgsmidt, Recepten & styling: Lone Kjær Ontbijt Crostini met citroenricotta, komkommer en radijs Knapperig brood met beleg dat de eetlust opwekt is een perfect hapje vooraf. Af Lone Kjær — 16. August 2021 Crostini met citroenricotta, komkommer en radijs 4 personen 8 sneden stokbrood 125-250 g ricotta Rasp van 1 biologische citroen Zoutvlokken en peper 1⁄2 komkommer 1 bosje radijsjes Peper © Foto: Tia Borgsmidt, Recepten & styling: Lone Kjær Het knapperige brood wordt belegd met ricotta en de eerste radijsjes. Serveerschaal van Arket. Hier is hoe je het doet: Rooster het brood aan weerszijden. Roer de citroenrasp door de ricotta en breng op smaak met zout en peper. Schaaf de komkommer in heel dunne plakjes, snijd de radijsjes in plakjes. Serveren: Besmeer het brood met de ricotta, en leg er plakjes komkommer en radijs op. Maal er wat peper over. Lees ook: Ontbijt Asperges met parmezaanvinaigrette en kwartelei Verwante artikelen Ontbijt Knapperige moutbroodjes met luchtig geklopte boter Drankjes Maak het lekkerste rabarbersap Ontbijt Asperges met parmezaanvinaigrette en kwartelei Ontbijt Bruschetta met bonencrème, spicy avocado en kool Lunch Gemarineerde kabeljauw met komkommersalade Drankjes Friszure rabarbermargarita