5 Instagram-profielen die niet bang zijn voor kleur

Wij hebben 5 heerlijke profielen voor je gevonden met kleurinspiratie voor je interieur!

Inspiratie uit oosten en westen

Swantje is een Duitse artdirector en grafisch ontwerper die op haar profiel veel inspiratie deelt voor een kleurrijk interieur. Ondanks de vele kleuren en indrukken in Swantjes huis slaagt ze erin een strakke en minimalistische uitstraling te behouden, die duidelijk is geïnspireerd door de Scandinavische en de Japanse stijl.

Bekijk hier haar profiel

Hoe meer, hoe beter

Op @myinteriorfordays ontmoeten we de Nederlandse Stephanie, die vooral gek is op een bepaalde tint roze – en liefst heel veel. De donkerroze kleur komt overal terug, van behang tot meubilair, en wij zijn vooral enthousiast over de grote plafondlamp in haar werkkamer!

Bekijk hier haar huis en interieurtips

Kleurrijk en Scandinavisch

Bij @frau.kieselstein ervaar je een ongelooflijk stijlvol en puur interieur. Kleurliefhebber Miriam Seixas is sterk geïnspireerd door Scandinavisch design, dat ondanks de vele kleuren een rustige diepte creëert. Haar geniale combinatie van kleuren en patronen zorgt ervoor dat de kamers er huiselijk en rustig uitzien, met een heel eigen uitstraling.

Bekijk hier haar profiel

Dagenlang roze

Cindy Denekamp is moeder van drie kinderen en advocaat, en haar voorliefde voor interieur is onmiskenbaar. Op Cindy's profiel wordt er niet bezuinigd op kleuren, patronen en texturen, en wauw, heb je die roze bakstenen muur gezien? Haar profiel is zeker de moeite waard om te bekijken als je op zoek bent naar inspiratie voor de kinderkamer of naar tips om meer kleur in je huis te brengen.

Bekijk hier haar profiel

Een bijzondere balans

Niels Spierings is designliefhebber en vader en woont in Nijmegen. Hij maakt heel effectief gebruik van kleur door felle tinten te combineren met wit, waardoor er een mooi en opvallend contrast ontstaat. Het profiel @niels.spierings is heel puur en esthetisch en zeker een bezoekje waard.

Bekijk hier zijn profiel