Drie luxe badkamers die welzijn uitstralen

Kijk binnen in deze drie badkamers. De eerste heeft een hotelsfeer, de tweede heeft de look van een luxueuze wellnessruimte en in de laatste voert marmer de boventoon.

Deze drie badkamers doen denken aan spa-ervaringen, hotelovernachtingen en luxe en welzijn in het algemeen. Hier kun je even wegdromen en helemaal op adem komen.

© Foto: Andreas Mikkel Hansen, Styling: Annika Kruse

Hotelervaring binnen de vier muren van je huis

Het is een kwaliteit om iets simpel te houden. Daarvan is deze prachtige badkamer het bewijs. De strakke lijnen, rustieke oppervlakken en warme kleuren van het hout doen denken aan luxe hotels. De subtiele messing details geven het geheel net wat meer pit.

De badkamer is niet alleen mooi, maar ook praktisch. Zowel op het gebied van esthetiek als functionaliteit zijn geen concessies gedaan, en daarom is er ook gedacht aan handige opbergmogelijkheden en gemakkelijk schoon te houden oppervlakken.

Hier zie je meer van deze bijzondere badkamer.

© Foto: Andreas Mikkel Hansen, styling: Elisabeth Kruse

Twee ruimtes in één

In deze onconventionele ruimte zijn de slaapkamer en badkamer slechts door een discrete glazen wand van elkaar gescheiden. Dit zorgt voor een volledige synergie tussen de twee ruimtes die je het meest gebruikt en waar je de dag begint en eindigt.

Alles in deze ruimte ademt kwaliteit, van de gebruikte materialen tot de meubels, en als bonus is er dan ook nog dat fantastische uitzicht op zee.

Om de samenhang te benadrukken, zijn in de hele ruimte dezelfde leistenen vloertegels gelegd en is het plafond bekleed met lamellen van essenhout. De doordachte materiaalkeuze en de harmonie tussen badkamer en slaapkamer zorgen ervoor dat je in deze ruimte perfect kunt ontspannen.

Hier zie je meer van deze luxe wellnessruimte.

Lees ook:

© Foto: Andreas Mikkel Hansen, Styling: Elisabeth Kruse & Glottipress

Charme van de jaren 1970 ontmoet moderne exclusiviteit

Deze indrukwekkende badkamer maakt deel uit van een jarenzeventigvilla en is met respect voor het DNA van het huis gecreëerd. Het opvallende, gezandstraalde marmer geeft een chique en ruwe uitstraling, die mooi harmonieert met de wat meer ingetogen vloertegels en eenvoudige inrichting.

De lamellen aan het plafond en de fraaie messing kranen geven de ruimte een exclusieve touch. Het resultaat van de doordachte materialencombinaties is een prachtige, spa-achtige badkamer.

Hier zie je meer van deze mooie marmeren badkamer.