The beer bath experience by Carlsberg hos AIRE
© AIRE Ancient Baths

In Kopenhagen kun je baden in bier in Carlsberg Byen

Soak yourself in het wereldberoemde Deense Carlsberg-bier. En dat is nog maar een deel van de unieke belevenis die je kunt hebben in het complex waar de brouwerij ooit begon.

De Beer Bath Experience by Carlsberg

Carlsberg is in zijn eigen woorden ‘probably the best beer in the world’, en als je van bier houdt, waarom zou je er dan niet in baden? Dat kan in een unieke belevenis die AIRE Ancient Baths in samenwerking met Carlsberg heeft gecreëerd.

AIRE Ancient Baths zijn te ervaren in acht steden over de hele wereld. En waar je op andere AIRE-locaties een wijnbad kunt nemen, is Kopenhagen de enige plek met de unieke Beer Bath Experience by Carlsberg.

AIRE opende in 2020 in Kopenhagen in een gerestaureerd gebouw uit 1881 van de beroemde architect Vilhelm Dahlerup in de wijk Carlsberg Byen. Het gebouw hoorde ooit bij de oorspronkelijke Carlsberg-brouwerij, dus het moest zo zijn dat je hier nu kunt baden in bier terwijl je meer leert over het gebouw en de geschiedenis van Carlsberg.

‘Probably the best beer in the world’

De Beer Bath Experience by Carlsberg is niet alleen een eerbetoon aan de geschiedenis van Carlsberg, maar ook aan het culturele belang van bier in Denemarken in het algemeen.

De belevenis duurt 165 minuten en omvat een ontspannende rondgang door AIRE. Je kunt thermische baden proberen met verschillende temperaturen, een lichaamsmassage met sinaasappelbloesemolie en aromatherapie.

Het hoogtepunt van de ervaring is ongetwijfeld het laatste onderdeel. Hier word je uitgenodigd in een privé-oase, waar je helemaal tot rust kunt komen in een bad met Carlsberg-bier. Ook krijg je een hoofdmassage met een luxe haarmasker met sinaasappelbloesem, voor een gevoel van puur welzijn.

Last but not least kun je genieten van verfijnde hapjes en bijzondere bieren van Carlsberg.

Lees hier meer over de ervaring.

© AIRE Ancient Baths
Termiske bade hos AIRE i Carlsbergbyen
© AIRE Ancient baths

Lees ook: