traditionele rietgedekte villa
© Studio Toff

In deze rietgedekte villa word je verwelkomd door lichte, Scandinavische tinten

Deze traditionele rietgedekte villa staat op Ameland, en als je binnenkomt, zie je overal mooi Scandinavisch design.

Ontspanning en rust in een decor van fraai design

Ben je op zoek naar een vakantiebestemming of een plek waar je je even kunt terugtrekken van alle dagelijkse drukte, zoek dan niet verder. Villa Zilverduin op Ameland is de perfecte vrijplaats voor design- én natuurliefhebbers. Het Nederlandse ontwerpbureau Studio Toff verbouwde het traditionele rietgedekte huis in de duinen tot een lichte, uitnodigende villa.

traditionele rietgedekte villa
© Studio Toff
traditionele rietgedekte villa
© Studio Toff

Ondergedompeld in mooi design

De geweldige ligging en de nabijheid van 30 kilometer prachtig strand maken Villa Zilverduin tot de ideale vakantiebestemming.

Het interieur vormt de perfecte basis voor familiebijeenkomsten, en de grote open leefkeuken nodigt uit tot gezellig samen koken en lang tafelen. Het is de keuken Frame van Reform, die met zijn donkere eikenhouten fronten de warme, prettige sfeer van de lichte, open ruimte bevordert. Hier kunnen gasten de lekkerste maaltijden bereiden en goede gesprekken voeren aan het kookeiland.

Frame is ontworpen door het multidisciplinaire Note Design Studio en is een moderne versie van de klassieke rustieke keuken, die de strakke Scandinavische lijnen combineert met een warme, tactiele benadering die de mens centraal stelt.

Stue i sommerhus med brændeovn og sofa i lyse toner
© Studio Toff
Inspiration til spiseplads i sommerhus
© Studio Toff

Scandinavische referenties

Overal in het vakantiehuis zie je Scandinavische referenties. Lichte vloeren, gestroomlijnd design en heel veel tactiliteit. Hier is het tijdens je vakantie heerlijk vertoeven in de ruime leefkeuken, op de zachte diepe bank, die uitnodigt tot rust en gezelligheid, en in de slaapkamers die zijn ingericht voor zowel volwassenen als kinderen.

Lyst soveværelse med køjeseng
© Studio Toff
Lyst soveværelse i sommerhus med lyse planker
© Studio Toff
© Studio Toff
traditionele rietgedekte villa
© Studio Toff

Lees ook: