De 7 mooiste kinderkamers op Instagram

Heb je inspiratie nodig voor de inrichting van de kinderkamer? Lees dan hier verder. We hebben 7 fantastische Instagramprofielen geselecteerd waar je inspiratie kunt vinden voor van alles en nog wat: van meubels en speelgoed tot kleuren en behang.

7 fantastische Instagramprofielen

Er is een zee aan mogelijkheden voor de inrichting van een kinderkamer, dus het kan lastig zijn om erachter te komen waar je moet beginnen. Hieronder vind je inspiratie in 7 van de mooiste kinderkamers op Instagram.

Romeé Companjen

Op het profiel van Romeé Companjen vind je inspiratie voor een mooie, kleine kinderkamer in warme kleuren. Daarnaast krijg je ook tips voor de inrichting van een babyhoekje in de slaapkamer als er een kleine op komst is.

Veer en meer

Bij Veronique vind je inspiratie voor de toepassing van behang in de kinderkamer. Het profiel geeft ook een inkijkje in het dagelijks leven van het gezin en de rest van het interieur in rustige, beige kleuren.

Madelon Meijer

Madelon deelt mooie foto’s van de kamer van haar dochter waar een stapelbed staat om in te spelen en te slapen. Laat je ook inspireren door de diverse moodboards voor de kinderkamer.

Ronja KI

Zoek je ook inspiratie voor speelgoed en de manier waarop je de wanden van de kamer kunt betrekken in het spel? Dan is dit profiel echt iets voor jou.
Ronja heeft fantasierijke kamers vol kleur voor haar kinderen gerealiseerd. Kinderkamers die zo zijn ingericht staan garant voor uren speelplezier.

Evi en de spruitjes

Hier vind je inspiratie voor kamers voor iets oudere kinderen. Evi is fotograaf en moeder van vier kinderen en deelt ook haar drukke gezinsleven op het profiel. De kamer van de jongste is prachtig gedecoreerd met sprookjesachtig behang en is voorzien van warme, rode kleuren.

House of Ox

Houd je meer van een minimalistische en neutrale kinderkamer? Dan is dit profiel echt een bezoekje waard. Ilona deelt het stijlvolle, Scandinavische interieur van haar rijtjeshuis uit de jaren 1980. De kinderkamers zijn uitgevoerd in lichte en natuurlijke tinten die rust uitstralen en ruimte bieden aan de fantasie.

By Kaar

Laat je op dit profiel inspireren door een kinderkamer met bedhemel en mooie kleuren op de wanden. Je krijgt ook tips en trucs voor DIY-projecten om zelf aan de slag te gaan.