Drie indrukwekkende huizen midden in de prachtige natuur

Deze bijzondere huizen staan in een paar van de mooiste natuurgebieden die we in lange tijd hebben gezien.

We hebben drie indrukwekkende huizen uitgekozen die alle drie midden in de natuur liggen en heel bijzonder zijn. Droom weg bij de schitterende natuur en laat je tegelijkertijd verrassen door de bijzondere architectuur en inrichting.

© Margaret M. De Lange

450 m² omringd door Noorse natuur

Dit bijzondere huis staat in een gebied in Noorwegen dat rijk is aan natuurschoon en wordt omgeven door bergen, water, bossen en groene velden. Dankzij de hoekige bouwstijl op meerdere niveaus valt het huis op in de rustige omgeving, die wordt weerspiegeld in de grote raampartijen.

Het interieur ademt luxe en kwaliteit en het is duidelijk dat iedere beslissing met zorg is genomen. Door het hele huis zijn zachte tinten gebruikt, zodat de betoverende omgeving in iedere ruimte de hoofdrol speelt.

Hier neem je een kijkje in dit bijzondere huis.

Lees ook:

© Andreas Mikkel Hansen

U-vormig huis op indrukwekkend natuurperceel

Op een prachtig Deens natuurperceel, waar reeën en fazanten de dichtstbijzijnde buren zijn, vind je dit uitzonderlijke, U-vormige huis. Een huis dat is ontworpen en gebouwd met de omringende natuur als uitgangspunt, en dat juist daarom op een heel natuurlijke manier in de omgeving past.

Het U-vormige huis heeft een intieme binnenplaats en een indrukwekkend uitzicht, waarvan je dankzij de grote raampartijen overal in huis kan genieten. Binnen wordt duidelijk dat het huis zo is ontworpen en gebouwd dat de bewoners optimaal van de prachtige, natuurlijke omgeving kunnen genieten.

Hier bekijk je meer van dit mooie huis.

© Andreas Mikkel Hansen

Onder architectuur gebouwd farmhouse met uniek uitzicht

Hier heb je gegarandeerd rust, stilte en privacy. De hoeve ligt namelijk vrij afgelegen in de schitterende natuur, op flinke afstand van de naaste buren.

Het prachtige huis ligt op een heuveltop in Denemarken en is geïnspireerd op de traditionele Deense langhuizen. Vanuit het hoofdhuis heb je een fantastisch weids uitzicht, en dankzij de grote raampartijen spelen de omringende velden en bossen een grote rol in elke ruimte en voel je de rust in en om het huis.

Hier zie je de foto’s van dit indrukwekkende huis.