© Thomas Dahl

Recept: zondige popcorntaart met chocolade en vloeibare karamel

Knapperig, zoet en smeuïg! Beter dan dit wordt het niet.

Popcorntaart met vloeibare karamel

Sluit het venster niet

Ingrediënten

2 personen

Dit heb je nodig

  • 100 g chocolade
  • 10 g popcorn
  • ½ blik gecondenseerde melk

Zo maak je de makkelijke popcorn-taart

  1. Kook het blikje gecondenseerde melk 3-4 uur. Haal het uit het water en laat het afkoelen.
  1. Smelt de chocolade boven een waterbad of in de magnetron.
  1. Meng de popcorn en de gesmolten chocolade goed door elkaar.
  1. Spatel het mengsel uit op een stuk bakpapier.
  1. Leg er nog een stuk bovenop en druk het mengsel plat met je handen.
  1. Koel de popcorncakes min. 60 min.
  1. Snijd of breek de popcorn in gewenste stukjes en giet de gecondenseerde melk erover, die nu een romige toffee is gworden.