© Thomas Dahl Dessert en gebak Recept: zondige popcorntaart met chocolade en vloeibare karamel Knapperig, zoet en smeuïg! Beter dan dit wordt het niet. Door Anders Karmark Pedersen — 24. februari 2024 Taart Popcorntaart met vloeibare karamel Sluit het venster niet Ingrediënten - 2 personen + Dit heb je nodig 100 g chocolade 10 g popcorn ½ blik gecondenseerde melk Zo maak je de makkelijke popcorn-taart Kook het blikje gecondenseerde melk 3-4 uur. Haal het uit het water en laat het afkoelen. Smelt de chocolade boven een waterbad of in de magnetron. Meng de popcorn en de gesmolten chocolade goed door elkaar. Spatel het mengsel uit op een stuk bakpapier. Leg er nog een stuk bovenop en druk het mengsel plat met je handen. Koel de popcorncakes min. 60 min. Snijd of breek de popcorn in gewenste stukjes en giet de gecondenseerde melk erover, die nu een romige toffee is gworden. Verwante artikelen Dessert en gebak Taart met chocolade en koffie Dessert en gebak Aardbeien-rabarberijs met ruby-chocolade Dessert en gebak 10 makkelijke, snelle taarten en cakes die niet mis kunnen gaan Dessert en gebak Kaneelcake met witte chocolade en crème van beurre noisette Dessert en gebak Bakken met Deense meesterbakker: Soezen met sinaasappel en nougat Dessert en gebak Heibergs chocoladetaart met marsepein en noten