© Styling: Lone Kjær, Foto: Tia Borgsmidt Diner Burrata met knapperige voorjaarsgroenten, boekweit & basilicum Knapperig, mooi en verrukkelijk voorgerecht, dat smaakt naar zachte lenteavonden. Door Lone Kjær — 15. mei 2024 Sluit het venster niet Ingrediënten - 2 personen + Voorjaarsgroenten 1 el boekweit ½ komkommer ½ bosje radijs ½ basilicumplantje 1 avocado's sap van 1/2 citroen olijfolie zoutvlokken en peper 1 burrata's zuurdesembrood olijfolie Zo maak je het: Voorjaarsgroenten Rooster de boekweit in een droge koekenpan. Kneus de komkommer, snijd hem in de lengte door en verwijder de zaadlijsten. Snijd hem in stukken. Was de radijsjes en snijd ze in plakjes. Pluk de blaadjes van de basilicum. Halveer de avocado’s, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in blokjes. Druppel er citroensap over. Serveren Meng komkommer, radijs, avocado en basilicum en verdeel over 4 kommen. Laat de burrata uitlekken en snijd hem doormidden. Leg in elke kom een halve burrata en druppel er olijfolie over. Breng op smaak met zoutvlokken en peper en bestrooi met boekweit. Geef er zuurdesembrood en olijfolie bij. Verwante artikelen Huizen Een oase van rust aan het water Huizen Volgens de regelen der kunst Huizen Even weg van de drukke stad Huizen Een leeg canvas werd ingevuld Huizen Waterbedrijf omgetoverd tot droomvilla Appartementen Triomfbogen