© bobedre.dk Diner Italiaanse pasta met artisjok Weinig ingrediënten. Veel smaak. Door Maria Meldgaard — 01. september 2023 Italiaanse pasta met artisjok Sluit het venster niet Ingrediënten - 2 personen + 200 g pasta 3-4 stuks artisjok olijfolie 1½ teentjes knoflook halve chilipeper, rood en mild 6 kleine (mini) paprika's witte balsamico azijn Zo ga je te werk Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwijder de buitenste bladeren van het hart/de onderkant van de artisjok en snijd in dunne plakjes en stukjes. Bak de artisjokken onmiddellijk goudbruin in olie. Haal ze eruit en leg ze op keukenpapier. Snijd de knoflook en chilipeper in dunne plakjes en bak ze samen met de paprika's in olie. Besprenkel met een paar druppels azijn en schep om. Giet de pasta af, schep alle groenten erdoor en serveer. Verwante artikelen Diner Kalfshaas met groenten en mosterdcrème Diner Stoofpotje van linzen, bonen en spek Diner Misosoep met paddenstoelen en spinazie Diner Bulgur met kool, sappige kip en in kerrie gebakken kikkererwten Diner Hier zijn 15 makkelijke gerechten, die je in slechts 15 minuten klaarmaakt Diner Pittige wortelsoep met appelcrunch