Italiensk pasta med artiskok
© bobedre.dk

Italiaanse pasta met artisjok

Weinig ingrediënten. Veel smaak.

Italiaanse pasta met artisjok

Sluit het venster niet

Ingrediënten

2 personen

  • 200 g pasta
  • 3-4 stuks artisjok
  • olijfolie
  • teentjes knoflook
  • halve chilipeper, rood en mild
  • 6 kleine (mini) paprika's
  • witte balsamico azijn

Zo ga je te werk

  • Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Verwijder de buitenste bladeren van het hart/de onderkant van de artisjok en snijd in dunne plakjes en stukjes.
  • Bak de artisjokken onmiddellijk goudbruin in olie.
  • Haal ze eruit en leg ze op keukenpapier.
  • Snijd de knoflook en chilipeper in dunne plakjes en bak ze samen met de paprika's in olie.
  • Besprenkel met een paar druppels azijn en schep om.
  • Giet de pasta af, schep alle groenten erdoor en serveer.