5 woningen met een statige en klassieke stijl

Kijk hoe deze indrukwekkende huizen zijn gerenoveerd met behoud van de originele details.

moderne en elegante keuken
© Birgitta Wolfgang / Sisters Agency

Een statig gevoel

Mooi stucwerk, hoge lambriseringen, kruiskozijnen, elegante openslaande deuren en natuurlijk de klassieke visgraatparketvloer. In deze 5 statige huizen zijn de oorspronkelijke details op een geheel eigen manier benadrukt en geïntegreerd in het interieur. Inspiratie genoeg, dat beloven we!

Hier kun je meer zien van deze prachtige woning.

moderne en elegante woonkamer met galerijwand
© Birgitta Wolfgang Bjørnvad

Stijlvol en gezellig

Dit Deense minihotel is het toppunt van stijl en gezelligheid. Alle klassieke details zijn bewaard gebleven en op subtiele manieren geaccentueerd. En ze worden gecompleteerd door zorgvuldig geselecteerde meubels, kleuren en patronen die elkaar perfect aanvullen. Indrukwekkende kunstwerken en designklassiekers maken het interieur compleet en creëren een exclusieve sfeer die heel goed past bij de statige details.

Laat je hier inspireren door dit schitterende minihotel.

Lees ook:

prachtig herenhuis kopenhagen
© Chrstina Kayser O.

Buitengewoon stucwerk

Het eerste wat opvalt als je het huis binnenkomt, is het indrukwekkende stucwerk aan de plafonds en muren van de grote hal. Het hele huis is ingericht met respect voor de oorspronkelijke details, en alles, van het groene, marmeren werkblad in de keuken tot de elegante messing armaturen in de badkamers, sluit aan bij deze indrukwekkende stijl. Een huis vol aandacht voor detail!

Kom mee naar binnen.

mooie feng shui woonkamer
© Birgitta Wolfgang Bjørnvad

Statig tot en met

Dit huis is een echte ‘hoorn des overvloeds’ van statige details: van de hoge plafonds en het bijzondere visgraatparket tot de openslaande deuren, het schitterende stucwerk en natuurlijk de kruiskozijnen. Alles in dit interieur werkt perfect met elkaar samen en ondersteunt en benadrukt de authentieke details van de woning. In het hele huis wordt op een unieke en oogstrelende manier gespeeld met materialen en kleuren!

Laat je hier inspireren door deze schitterende woning.

Lees ook:

mooie woonkamer met kleurrijke fauteuils
© Birgitta Wolfgang Bjørnvad

Statig met een kleurrijke twist

In dit klassieke herenhuis gaan de oorspronkelijke details hand in hand met een overvloed aan kleuren en moderne kunst. Het appartement is versierd met schitterend houtsnijwerk, mooi stucwerk, elegante openslaande deuren en een mooie, hoge lambrisering die samen het perfecte decor vormen voor de kleurrijke en spectaculaire inrichting.

Neem hier een kijkje in dit indrukwekkende huis.