HAVANA BANANA BOWLS
© Kodanska

Zo haal je de lente in huis

Het is lente, dus is het tijd voor kleurrijke pastels, bloemenprints en speelse patronen. Lees verder voor onze tips om de lente in huis te halen en de perfecte lentesfeer te creëren.

Geef je huis een lenteboost

Het is eindelijk lente! Nu het weer lichter wordt, is dit het perfecte moment om je huis een lenteboost te geven. Dat kun je op veel manieren doen.
Sommige mensen gaan er helemaal voor: ze slaan aan het verven en behangen en stofferen hun meubels opnieuw. Maar het kan ook met minder moeite.

Daarom geven we je een paar tips om je huis met kleine veranderingen op te fleuren.

Y-stoel (CH24) Hans J. Wegner
© Carl Hansen & Søn

De mooiste voorjaarsklassieker

De klassieke Y-stoel is terug in negen nieuwe kleuren, geselecteerd door ontwerper Ilse Crawford. Hiermee wordt de meer dan 70-jarige samenwerking tussen Hans J. Wegner en Carl Hansen & Søn gevierd.

Deze variant in de kleur Pewter is de perfecte aanwinst voor elk huis dat exclusieve ontwerpen en frisse kleuren verwelkomt.

Y-stoel, Carl Hansen & Søn

KIOSK48TH Chopping board
© KIOSK48TH

Snijplank in frisse kleuren

Deze snijplank van Kiosk48th is een echte win-win: hij brengt een stukje kunst in je keuken én is praktisch en duurzaam geproduceerd van gerecycled plastic. Elke snijplank is uniek en heeft zijn eigen patroon.

Snijplank, €52,95, KIOSK48TH

Fraaie paaseieren van Royal Copenhagen
© IMERCO

Royal Copenhagen verwelkomt de lente

De fraaie paaseieren van Royal Copenhagen zijn gedecoreerd met motieven van mooie, unieke bloemen. De prachtige eieren hebben een exclusieve uitstraling en zorgen voor een perfecte paas- en lentesfeer.

Paasei groot, Tulp, €59.90, Royal Copenhagen

Rhombe Colour van Lyngby
© Lyngby Porcelæn

Moodbooster van Lyngby Porcelæn

Het servies Rhombe Colour van Lyngby is een universum vol kleuren. Het bestaande servies wordt nu uitgebreid met een roze serveerschaal, vier borden in prachtige blauwtinten en de eerste vaas.

Bekijk hier de kleurrijke nieuwe producten

Kleurrijke deurmatten Heymat
© Heymat
Kleurrijke deurmatten Heymat
© Heymat

Kleurrijke deurmatten

Heymat staat bekend om zijn stijlvolle deurmatten, die niet alleen functioneel zijn, maar je woning ook iets bijzonders geven. In samenwerking met het ontwerpduo Vera & Kyte maakte Heymat de collectie Loom, die bestaat uit twee deurmatten in twee kleurstellingen – een krachtig blauw en een warme bruintint – die bij verschillende huizen en ruimtes passen.

Lees hier meer over de collectie.

Loom Bauhaus Brick/Blue, Heymat

Aurora Table Lamp with Pink and Orange dots
© Kaja Skytte

Tafellamp in roze tinten

Kaja Skytte ontwierp de mooie Aurora-tafellampen. Ze worden lokaal geproduceerd in Denemarken, waar het glas met de mond wordt geblazen. Omdat de lampen met de hand worden gemaakt, zijn alle kleurencombinaties verschillend en uniek.

Tafellamp Aurora, Kaja Skytte

Beddengoed van Homehagen
© HOMEHAGEN

Beddengoed in zomerkleuren

Kruip weg in het 100% biologische beddengoed van Homehagen in delicate lente- en zomerkleuren zoals mintgroen, legergroen, rood en diverse rozetinten. Al het textiel van Homehagen wordt geweven in een gerenommeerde textielfabriek in Portugal, die al sinds de 18e eeuw beddengoed produceert.

Roze beddengoed, Homehagen

Lees ook:

Gestreepte lampenkap van Hay
© HAY

Een stralende aanwinst

Deze mooie gestreepte lampenkap van Hay is het perfecte kleuraccent voor een huis dat wel wat kleur kan gebruiken. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren en past dus in vrijwel elk interieur.

Hier vind je verkooppunten van deze vrolijke lampenkap

HAVANA BANANA BOWLS
© Kodanska

Mondgeblazen schoonheid

Havana Banana is een prachtige serie mondgeblazen schalen, allemaal met unieke kleurencombinaties, patronen en uitstralingen. Elke schaal is een harmonieuze, maar tegelijk vrolijke en kleurrijke aanvulling op een gedekte tafel.

Havana Banana Bowl Large, €325, Kodanska

KitchenAid køkkenmaskine rødbedefarvet
© KitchenAid

KitchenAid brengt kleur in je keuken

Ook in de keuken kun je meer kleur toevoegen. Met Beetroot als kleur van het jaar 2022 bij KitchenAid kun je je verzameling keukenapparaten wat meer kleur geven.

Mixer, 4,8 liter, €749, KitchenAid

Golvende vaas van Hein Studio
© Hein Studio

Golvende vaas van Hein Studio

Deze prachtige vaas maakt deel uit van de collectie Ostrea van Hein Studio, die is geïnspireerd op de eindeloze schatten van de zee. Dat zie je aan de structuur van de vazen, die doet denken aan rotsen en oesters. Elke vaas is mondgeblazen, en de vorm is met de hand uitgesneden om het unieke ruwe oppervlak en de kleur te creëren.

Ostrea Rock Glass Vase, € 145,00, Hein Studio

Kähler bonbonnier
© Kähler

Voorjaarsaanbieding met prachtig Kähler-design

Neem een voorschot op de lente met de eerste voorjaarsaanbieding van het jaar. Je ontvangt 6 nummers van Scandinavian Living plus de mooie bonbonnière van Kähler, die lente uitstraalt.

In het magazine vind je mooie tuinen, heel veel buitenleven, voorjaarstrends, reportages, cultuur- en architectuurnieuws en volop wooninspiratie, en bovendien ontvang je een lentefrisse bonbonnière als decoratie voor je huis.

Wees er snel bij en zorg hier dat je de aanbieding te pakken krijgt.

Lees ook: