Kijk binnen in 36 woonkamers: laat je inspireren en steel ideeën

Vind je het moeilijk om te beslissen welke kant je op moet met de inrichting van je woonkamer, met al die verschillende opties? Kijk dan hier met ons mee. We belichten de sterke kanten van 36 woonkamers die de ruimtes bijzonder succesvol maken. Dan is het alleen nog maar een kwestie van inspiratie opdoen en ideeën stelen.

De woonkamer is de gemene deler voor verreweg de meeste gezellige momenten in huis. Hier verzamelen we zowel familie als vrienden en ontspannen we met een goed boek of onze favoriete serie.

De woonkamer moet aan veel verschillende behoeften kunnen voldoen. Het is daarom niet altijd even eenvoudig om het hart van het huis in te richten.

Maar of je woonkamer nu een rustige basis moet zijn, of een plek om samen te komen, de kamer zit vol met mogelijkheden en er zijn veel overwegingen die je onderweg kunt maken: Welke kleur moeten de muren in de woonkamer zijn? Waar moet de bank staan? En hoe maak je je woonkamer gezellig?

Bekijk enkele van de mooiste woonkamers die we in de loop van de tijd hebben gepresenteerd en laat je inspireren door de details die ze allemaal zo speciaal maken.

Inrichting van de woonkamer: steel ideeën van deze 36 woonkamers