Boerenkool salade met ingemaakte rode uien en pompoen
Er is kleur en veel smaak op het bord wanneer deze heerlijke salade op tafel komt. De smaken zijn perfect in balans en de zachte textuur van de gebakken pompoen vormt een heerlijk contrast met de knapperige boerenkool.
De linzen maken de salade vullend, dus deze kan gemakkelijk als maaltijd op zich worden gegeten, maar kan ook worden geserveerd als bijgerecht bij een heerlijk stukje vlees.
Langzaam gegaard varkensborst met quinoa, bramen en pompoen
Maak indruk op je gasten met dit heerlijke gerecht, waarin de zoete en zure smaken van pompoen en bramen delicaat worden gecombineerd met langzaam gegaard varkensborst en quinoa, zodat je met een vol gevoel aan tafel gaat.
Dit recept bestaat uit vier eenvoudige ingrediënten: bladerdeeg, pompoen, kerrie en mayonaise - een onconventionele combinatie hier in huis en met reden, want het recept komt oorspronkelijk uit Oost-Europa.
Samen zorgen de vier ingrediënten voor een heerlijk knapperig hapje dat makkelijk te maken is en heerlijk smaakt.
Soep is perfect voor die kille dagen waarop het waait en regent. Hier is een recept voor een heerlijke en kleurrijke Hokkaido-soep met gebakken rode uien als topping.
Deze soep is perfect voor drukke doordeweekse dagen - de pompoensoep is namelijk makkelijk te maken en er zijn maar een paar eenvoudige ingrediënten en wat heerlijke kruiden voor nodig.
Krokante taart met parelhoen, avocadocrème en cottage cheese
Dit recept laat je op een heel nieuwe manier kennismaken met taart. In het recept leiden we je naar de meest delicate taartjes met een krokante bodem en een vulling van parelhoenborst, hokkaidocrème, zilverbiet en cottage cheese.
Trakteer je gasten op hun eigen knapperige taartje met een onconventionele vulling die de heerlijkste smaken combineert.
Dit recept doet denken aan een klassieke worteltaart, wat een favoriet moet zijn, alleen is het hoofdingrediënt hier pompoen.
De cake is net zo lekker als worteltaart en wordt versterkt door een meer onconventionele, kruidige smaak. En als klap op de vuurpijl blijft de cake meerdere dagen vers, als deze tenminste niet wordt opgegeten.
Krokante pizza met knapperige pompoenpitten en zachte mozzarella
Vegetarische pizza hoeft niet saai te zijn, zoals dit recept bewijst.
Het combineert de heerlijkste smaken en, als pluspunt, de ingrediënten kool en pompoen zijn in het seizoen. Zelfs de kleuren van de twee ingrediënten vullen elkaar aan en zorgen samen met mozzarella voor een uiterst uitnodigende en knapperige pizza zonder vlees.
Pompoenrisotto met gebakken salie en gebruinde boter
Deze risotto barst van de kleur en smaak wanneer we de pompoen tot puree koken en in het gerecht toevoegen. Gebakken salie en gebruinde boter bovenop geven er een onconventionele draai aan en maken het extra smaakvol. Een gerecht dat je met een gerust hart aan je gasten kunt serveren.